Despre noi

 

Tatu Bar & Grill – un restaurant pentru tine si prietenii tai.

Povestea restaurantului nostru a pornit de la o intrebare: daca am face un restaurant pentru prieteni, pentru cei cu care ne place sa ne petrecem timpul, cum ar arata?

Asa a aparut povestea Tatu Bar & Grill, un restaurant pentru prieteni, un loc special si intim, in care si povestile tale prind contur.
Retetele noastre sunt autentice, diversificate si originale. Avem de la sortimente apetisante de pizza coapte in cuptorul cu lemne si pana la mancaruri cu specific romanesc si international toate cu ingrediente mereu prospete. Rezultatul? Un meniu plin de savoare si arome.
Pentru cei care vor sa se bucure de experienta culinara Tatu Bar & Grill la ei acasa, serviciul nostru de catering va sta la dispozitie, cu oferte atractive.
Vrem sa va fim alaturi in cele mai importante momente, asa ca echipa noastra va sta la dispozitie pentru nunti, botezuri, aniversari sau orice alte petreceri si evenimente. Iar pentru acestea avem proiector, ecran de proiectie, plasme, instalatie de sunet si o atmosfera mereu placuta.
Din iunie 2012 am deschis o noua terasa, cu o capacitate de 30 de locuri – potrivita atat pentru cei care vor veri mai racoroase sau ierni de sarbatoare, incalzite de un vin fiert si o climatizare speciala.

    Va punem la dispozitie urmatoarele:
  • - Salonul de restaurant, cu o capacitate de 80 de locuri
  • - Terasa mare, situata in partea de nord, cu o capacitate de 30 de locuri